Wie zijn wij en wat kan Maayen machinebouw voor u betekenen?


Maayen machinebouw werd in 1987 opgericht door Dick Maayen. De eerste 13 jaar was het bedrijf gevestigd in Willeskop, daarna werd het huurpand verruild voor een modern eigen bedrijfspand op het industrieterrein Tappersheul te Oudewater. Inmiddels zijn wij gegroeid van 4 tot 11 werknemers en in de loop der tijd zijn steeds meer producten aan ons assortiment toegevoegd.

Maayen machinebouw houdt zich bezig met de bouw van elevatoren, ketting- en schroeftransporteurs. Daarnaast dragen wij zorg voor de engineering en montage van onze producten en andere machines in klein en middelgrote installaties. Het bedrijf heeft een trouwe klantenkring in een straal van 70 km rond Oudewater opgebouwd. Onze medewerkers denken met u mee als het gaat om al het transport van bulkmateriaal. Daarbij is ruime expertise opgebouwd in veel soorten producten die getransporteerd moeten worden, zoals zand, diervoeders, granulaat, cement, kalk enz. Doordat onze medewerkers zoveel mogelijk met u meedenken bereiken wij samen met u altijd een goede oplossing voor uw bedrijf. Bij storingen zorgen onze servicemonteurs ervoor dat problemen snel en efficiënt verholpen worden. Naast het bouwen van machines leveren wij als extra service voor bedrijven in de omgeving, hydraulische materialen, gecertificeerde hijskettingen, slijtdelen voor graafmachines en diverse andere materialen die wij altijd voor u op voorraad houden.


Wij zijn trots dat wij vaste leverancier zijn van:Maayen Machinebouw is aangesloten bij de Metaalunie, en wij hanteren ook deze leveringsvoorwaarden. Klik hier om onze leveringsvoorwaarden in te zien.
Maayen Machinebouw is VCA* gecertificeerd. Wij werken snel, maar niet ten koste van de veiligheid!
Maayen Machinebouw is Kenteq erkend leerbedrijf.
Wij dragen de toekomstige generatie een warm hart toe, en zij kunnen bij Maayen de kneepjes van het vak leren.
Wist u dat wij, indien gewenst, ook vervoer en installatie verzorgen?